Voorleestheater van Theater Poppekus over Assepoester in Café de Zon in Wijk aan Zee

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - Hoera! Theater Poppekus speelt op zaterdag 6 juli van 14.00 – 14.30 uur de voorleesvoorstelling over Assepoester (voor 3 tot 6 jaar) naar het bekende sprookje.

Dit keer is het in Café de Zon in Wijk aan Zee, te vinden aan de Voorstraat 54. Gratis parkeerplekken vind je in de omgeving van café de Zon.

Assepoester is een lief meisje. Zij krijgt een nieuwe moeder en 2 zussen, omdat haar vader opnieuw gaat trouwen. Dat lijkt haar héél gezellig, maar dat gevoel is van korte duur. Haar nieuwe moeder en zussen zijn helemaal niet aardig! Assepoester moet het hele huis voor ze poetsen, de afwas doen en wassen. Ze krijgt alleen nog maar restjes te eten en ze mag haar mooie jurken niet houden. Ze krijgt alleen een vies oud schort. Op een dag organiseert de koning een heel groot feest voor zijn zoon, de prins. De koning vindt dat de prins maar eens moet trouwen, dus hij nodigt alle mooie meisjes uit om te komen. Uiteraard gaan de gemene zussen naar het feest. Assepoester mag niet! Terwijl zij verdrietig thuis zit krijgt ze bezoek van een toverfee. Dat verandert álles voor Assepoester! 

Kom je kijken wat er dan gebeurt? 

Kaartjes zijn gratis, maar het is wel belangrijk een plekje te reserveren (voor iedereen die komt, jong en oud!) via www.bibliotheekijmondnoord.nl/assepoester

Buurtgezinnen

Voor en na de voorstelling is Buurtgezinnen aanwezig om de bezoekers te inspireren en informeren. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing