Vrijwilligers Radio Beverwijk te horen bij NH Radio

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Diverse vrijwilligers van Radio Beverwijk zijn in de komende week te horen bij de regionale zender NH Radio. Gedurende een week wordt tussen 19:00 en 21:00 uur het programma Lokaal Kabaal uitgezonden. Hierin kunnen programmamakers van lokale radiozenders uit Noord-Holland zich presenteren aan een breder publiek.

Namens Radio Beverwijk zullen twee teams op NH Radio te horen zijn. Op dinsdag 9 november laten Sibel Onemli, Tim de Wit en Monique Elsing van zich horen. Op woensdag 10 november is het de beurt aan René Thepass, Richard Koning en Jos Lokhorst. Dit is het vaste team van het programma Tune In (elke zaterdag om 17:00 uur bij Radio Beverwijk). In deze speciale aflevering voor NH Radio ontvangen ze Jonne Kramer, the cat expert. Luisteraars van NH Radio kunnen die avond naar de studio van NH Radio bellen (088 8505152) en hun vragen over katten stellen. Ook Marleen Welbergen van het Kerbert Dierentehuis in IJmuiden zal een bijdrage leveren.

Ook programmamakers van WEEFF (West-Friesland), RTV Seaport (Velsen) en RTV Purmerend zullen komende week in Lokaal Kabaal te horen zijn.

NH Radio is te ontvangen via 88.9 FM in de ether en digitaal op Ziggo via kanaal 826. Online luisteren kan via https://nhradio.nl/luister-live/. (Foto: NH Media)

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing