Werelds dansen bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Eind september zijn er proeflessen voor drie nieuwe danscursussen bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Op maandag 26 september is er van 19.00 – 20.00 uur een proefles Afro en op woensdag 28 september is er om 19.30 – 20.30 uur een proefles buikdans voor beginners en van 20.30 – 21.30 uur een proefles Fit&Fun 1001 Nacht. Bij Afro leer je moves en choreografieën op moderne swingende afrobeats.

Afrodance is een vertaling van traditionele Afrikaanse dans naar deze tijd. Het is daarmee altijd één groot feest. Buikdans is goed voor lichaam en geest. Een dansvorm waarin je jezelf weer kan ontdekken en in je kracht kan staan. Je danst op prachtige Arabische muziek waarbij je lenigheid en coördinatie ontwikkelt en werkt aan je conditie. Bij Fit&Fun 1001 Nacht wordt het repertoire verder uitgebreid met Turkse, Perzische en Bollywood muziek.

De proefles Afrodance wordt gegeven door de jonge energieke dansdocent Anthony Senior. Buikdans en Fit&Fun 1001 nacht wordt door de ervaren dansdocent Salome die door de jaren heen allerlei danslessen heeft ontwikkeld die toegankelijk zijn voor iedereen. De nieuwe cursussen zijn voor jongeren en volwassenen met of zonder danservaring. De proefles is gratis. Aanmelden voor de proefles kan via [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing