Wij vieren de BoekStartdag. Vier je met ons mee?

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Zaterdag 1 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om in de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom te heten. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart en de Bibliotheek.

Voorlezen

We starten de dag met voorlezen voor de allerkleinsten in zowel de Bibliotheekvestiging Beverwijk als Heemskerk van 11.00 uur tot 11.30 uur. (Groot)ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom! Toegang is gratis!

Voorleestheater Poppekus in Beverwijk

Speciaal voor de Landelijke BoekStartdag neemt Theater Poppekus je mee onder water en spelen ze een mooie vertelvoorstelling een boek over een wel héle mooie vis.
Kaartjes zijn gratis, maar het is wel belangrijk een plekje te reserveren (voor iedereen die komt, jong en oud!) via www.bibliotheekijmondnoord.nl/BoekStartdag 

Bij een feestje hoort taart!

Die dag zijn we van 12.00 - 14.30 uur ook te vinden in het centrum van Heemskerk met de bakfiets van de Bibliotheek. Je herkent ons aan de grote oranje vlag! Daar delen we groeimeters, groeiboekjes en informatie over voorlezen voor de allerkleinsten uit. Voor de ouder(s) is er bovendien een gebakje.

BoekStart is een leesbevorderingsprogramma voor ouders en kinderen (0-4 jaar) uitgevoerd door de openbare bibliotheek, ondersteund door de gemeente en het consultatiebureau. BoekStart is ontwikkeld door Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek, is onderdeel van het programma Kunst van Lezen en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing