Woningoverval aan de Hillen Acker

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK - Donderdagochtend rondom het middaguur heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Hillen Acker. Onbekend gebleven daders belden aan en deden zich voor als medewerkers van een energiebedrijf. Deze mannen waren gekleed in bedrijfskleding van een energiebedrijf.

Ze bedreigden de aanwezige personen in de woning en dwongen hen onder dreiging van een wapen hun bezittingen af te geven. De overvallers gingen er vandoor in onbekende richting. Wat er precies is buit gemaakt, wordt nog onderzocht. De politie heeft na de melding direct gezocht naar de daders, hierbij is ook gebruik gemaakt van een speurhond. De afdeling Forensisch Onderzoek heeft sporenonderzoek verricht en het overvallenteam is direct een onderzoek opgestart.

Het Overvallenteam is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze woningoverval. Getuigen die informatie hebben en/of mensen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Hillen Acker worden vriendelijk verzocht zich te melden bij het Overvallenteam via 0900-8844. Mensen die informatie hebben over deze overval kunnen dit natuurlijk ook altijd anoniem melden via Meld Misdaad Anoniem: tel.nr.: 0800-7000.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing