Workshop tekenen bij het Lucasgilde

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Wie voor het nieuwe jaar besloten had de al lang sluimerende creatieve talenten een kans te geven kan  terecht bij het Lucasgilde, de Beverwijkse vereniging voor amateur tekenaars- en schilders.  

Bij de vereniging  ervaart men dat veel mensen drempelvrees hebben om actief te gaan tekenen en schilderen. Daarom organiseert het Lucasgilde de workshop basistechniek tekenen.  In deze workshop wordt aandacht geschonken aan thema’s als compositie, het gebruik van licht en schaduw, en het tekenen van stilleven, portret en model.     

De  workshop wordt gegeven vanaf 20 januari op zes achtereenvolgende maandagen van  19.30 tot 21.30 uur door Nicky Dupree. Deze kunstenares heeft bij het Lucasgilde al een zekere faam verworven met haar workshops olieverven.  De workshop wordt gegeven in samenwerking met het Centrum voor de Kunsten in Beverwijk aan het Kerkplein.  Wie dan echt de smaak te pakken heeft gekregen kan vervolgens ook nog deelnemen aan een workshop schilderen van zes bijeenkomsten. Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van alle faciliteiten die de vereniging haar leden te bieden heeft.  

Voor meer info of opgave kunnen geïnteresseerden terecht op de website van de vereniging  (www.lucasgildebeverwijk.nl) of bij Gerda Wanders, tel.0251 - 238470.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing