ZATERDAG 8 JUNI OUDEREN- EN ZIEKENDAG IN DE AGATHAKERK

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Zaterdag 8 juni houdt de parochie St. Eloy in de H. Agathakerk aan de Breestraat de jaarlijkse ouderen-en ziekendag. Alle ouderen van de parochie en bewoners van de diverse verzorgingshuizen worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd, maar ook overige ouderen uit de regio zijn van harte welkom.

De dag start voor de gasten om 10.00 uur met koffie of thee. Om half 11 gevolgd door een gezongen Eucharistieviering met Handoplegging. Zeer veel mensen ervaren door de Handoplegging de kracht van Christus. Maar ook wordt door ieder, gast en vrijwilliger, de dag met hartelijkheid, gezelligheid en warmte van zo velen als heel waardevol ervaren.

De dag wordt, na een gezellige lunch, om half 2 besloten met het Marialof met de aloude Marialiederen, gezongen door het gelegenheidskoor, bestaande uit vrijwilligers van diverse koren uit de parochie.

U kunt zich, gast of vrijwilliger, aanmelden bij het Eloy-secretariaat: 's ochtends 0251-215094, via de mail: [email protected] of door middel van een briefje door de bus bij de Agatha-of de St. Odulphuskerk. Ook liggen in de kerken aanmeldformulieren voor gasten en vrijwilligers. Wilt u dat doen vóór 20 mei? Heeft u echt geen vervoer, kunt u kunnen worden opgehaald. Van harte welkom!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing