Zingen met je kind bij Leger des Heils

Door: Raimond Bos


Het Leger des Heils organiseert opnieuw de activiteit  “Zingen met je kind”. Dit is een project van zes donderdagochtenden en ouders, grootouders of verzorgers kunnen samen met hun kind in de leeftijd van 0-4 jaar hieraan deelnemen. Deze activiteit wordt gehouden vanaf 30 januari op de donderdagochtenden van 9.30-11.15 uur in het Leger des Heils gebouw aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk.

Zingen met je Kind is een project van het Leger des Heils dat al enkele jaren succesvol gehouden wordt. De reacties van zowel ouders als de kinderen blijven zo positief, dat besloten is opnieuw een cursus te starten.

BEVERWIJK - Op donderdag 30 januari 2014 start het Leger des Heils weer met een nieuwe reeks bijeenkomsten onder de noemen 'Zingen met je kind'. Het project bestaat uit zes ochtenden van circa anderhalf uur. De ochtenden bestaan uit een zang- en bewegingsgedeelte.

De liedjes worden afgewisseld met bewegingen en muziekinstrumentjes. Na de koffiepauze is er als afsluiting van de ochtend gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, of er wordt iets creatiefs gedaan. Tijdens de ontmoeting met de ouders kunnen de kinderen met elkaar spelen onder toezicht.

De ochtenden beginnen om 09:30 uur en duren tot 11:15 uur. De data van de cursus zijn 30 januari, 13 en 27 februari, 13 en 27 maart en 10 april 2014. De ochtenden worden gehouden in het gebouw van het Leger des Heils aan de Geysendorfferlaan 4. De kosten bedragen € 3,00 per ochtend of € 15,00 voor de hele cyclus.

Voor meer inlichtingen en of opgave kan men bellen met telefoonnummer 0251 201753 of surfen naar www.ldh-kennemerland.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing