Zomerexpositie Kop van WaZ

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - De zomerexpositie staat voor de deur. Drie maanden lang toont het Collectief van de Kop van WaZ haar werk in deze grootse expositie. Met kunstenaars zoals Theo de Bruyn, Corien Beentjes, Jola Geldermans en Norbert Wille zal zelfs de hoogste verwachtingen overtroffen worden. Waarom? Omdat het Kop Collectief overloopt van originaliteit, van veelzijdigheid, van kunstenaars die eigenwijs zijn en kunst maken omdat zij dat willen, en niet dat doen wat de wereld verwacht. Kunst die hen definieert en anderen raakt. Geloof je dit niet? Dan daagt de Kop je uit om langs te komen.

De officiële opening is op zaterdag 1 juni vanaf 5 uur. Iedereen is welkom om te genieten van de kunst met een hapje en een drankje in de hand.

Een extraatje op deze opening is de presentatie van "Babbelkunst", het lang verwachte boek met interviews van vele kunstenaars uit de IJmond en het Kop Collectief.  Yvonne Janssens, samenstelster van "Babbelkunst", heeft 23 kunstenaars laten praten over kunst en alles wat hen bezighoudt. Het gevolg hiervan zijn leuke anecdotes en soms zelfs hilarische hoogstandjes.

Kop van WaZ, Voorstraat 12 te Wijk aan Zee.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing