Zomerleesbingo Bibliotheek IJmond Noord

Door: Ab Jenema

IJMOND - Blijf lekker lezen deze zomervakantie! Als ouder help je zo om het leesniveau van je kind tijdens de vakantie op peil te houden. Het kan zelfs het leesniveau verhogen. Samen zorgen we ervoor dat je kind tijdens de vakantie leeskilometers blijft maken. Daarom organiseert Bibliotheek IJmond Noord ook dit jaar weer de Zomerleesbingo. Voor elk kwartier lezen kruist je kind een vakje aan en bij vijftien vakjes is het bingo!

De Zomerleesbingokaart is verkrijgbaar in de bibliotheek of te downloaden via de website.

Op de kaart staan verschillende vakjes die verwijzen naar de bibliotheek. Kom samen naar de bieb om leuke boeken uit te zoeken. In de zomer mag je de boeken zes weken lenen.

Als er vijftien vakjes op de Zomerleesbingokaart afgekruist zijn, kan je kind tussen maandag 19 juli en zaterdag 28 augustus een leuke verrassing ophalen in de bibliotheek in Beverwijk of Heemskerk*. Neem wel de bingokaart mee.

Stuur een leuke leesfoto in naar [email protected] en maak ook nog eens kans op een leuke prijs! Op het YouTube-kanaal ‘Bibliotheek IJmond Noord’ staat het filmpje ‘Zomerleesbingo 2021’ met uitleg van onze kinderdirecteur.

Boek ’n Trip

Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kun je de mooiste verhalen beleven. Gewoon op je telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Ook als je nog géén lid bent van de bieb. De zomeractie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan mag je in de actieperiode 10 e-books en 10 luisterboeken lezen. Er is keuze uit duizenden boeken. 

Veel leesplezier met je kind en tot ziens in de bibliotheek!

*Inleveren van de Zomerleesbingokaart kan alleen tijdens bemande openingsuren, dus steeds na 13.00 uur en zaterdag tussen 11-16 uur.  

 

Artikel Zomerleesbingo op de website en downloaden Zomerleesbingo-kaart:

https://www.bibliotheekijmondnoord.nl/actueel/agenda/zomerleesbingo.html

 

Filmpje Zomerleesbingo:

https://youtu.be/BDnYjFthD1o

 

Boek ’n Trip en de Online Bibliotheek-app:

https://www.jeugdbibliotheek.nl/boekntrip.html

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing