Zomerse weken in het Sportfondsenbad Beverwijk

Door: Ab Jenema

Beverwijk - Ook dit jaar heeft het Beverwijkse zwembad een zomerprogramma gedurende de zomervakantie. Niet alleen is er extra gelegenheid om recreatief te komen zwemmen, maar ook wordt in de laatste vakantieweek de zwem4daagse georganiseerd.

 

Van 16 juli t/m 7 augustus is het zwembad gesloten en zullen er weer diverse (onderhouds)werkzaamheden uitgevoerd worden. In de laatste drie weken, van 8 t/m 28 augustus is er een aangepast rooster van toepassing. Zo is er van maandag t/m vrijdag van 13:00 – 15:00 extra recreatief zwemmen. Op zondag kunnen zwemliefhebbers van 10:00 – 12:00 uur terecht voor spetterend plezier. Maar ook is het mogelijk om in de vakantieperiode aan de conditie te blijven werken met bijvoorbeeld Aquazumba of Hydrofit. En op de laatste zondag van de vakantie ligt ook Jip’s stormbaan weer in het water voor spetterend plezier.

Kijk op de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl voor het volledige zomerrooster.

 

Van 13 juli t/m 23 augustus wordt een speciale cursus leszwemmen georganiseerd. Tijdens deze cursus, wordt er vijf ochtenden per week zwemles gegeven. De groepslessen duren 45 minuten en worden in de ochtend gegeven. Door één of meerdere weken, vijf keer per week te zwemmen, maken beginners een spetterende start of trekken kinderen een eindsprintje naar hun diploma. Voor meer informatie en inschrijven, kunt u terecht bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk, via 0251 - 234363 of kijk op de website.

 

Van 22 t/m 26 augustus hebben zwemfans wederom de kans om een sportieve prestatie neer te zetten door iedere dag een bepaalde afstand te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter. Uiteraard kunnen deelnemers er ook voor kiezen om meer banen te zwemmen. “Wanneer deelnemers vier dagen op rij hun banen gezwommen hebben, dan ontvangen ze de felbegeerde medaille. De zwemvierdaagse duurt vijf dagen in Beverwijk en dit geeft mensen de ruimte om een dag te missen of juist extra meters te kunnen maken.

De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma en de kosten bedragen € 12,00 per persoon. Schrijf snel in en maak van de laatste week van de zomervakantie een spetterend zwemfestijn. Inschrijven is mogelijk bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of online via www.zwemvierdaagse.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing